Foto-impressies, Peter van Mierlo
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe foto's op deze website!

Omslag boek september 2016

Cover nummer 1/16 InZicht

Verborgen Wijsheid van Erica Rijnsburger

Non-duale Wijsheid van Erica Rijnsburger

 

Cover novembernummer 2015 InZicht

 

Cover septembernummer 2015 InZicht

 

Voor de omslag van dit boek heeft uitgeverij Inzicht weer een foto van mij uitgekozen

 Omslag van het jubileumboekje van InZicht Boeken

Het februarinummer 2015 mocht weer een foto van mij op de omslag dragen, en ook in het tijdschrift zijn enkele foto's van mij geplaatst, www.inzicht.org.

 

De uitgever van het tijdschrift InZicht  heeft voor het novembernummer 2014 wederom foto's van mij uitgekozen, voor de omslag en als begeleidend beeld bij artikelen. Bij deze wil ik hen daarvoor hartelijk danken, www.inzicht.org.

 Uitgeverij InZicht heeft in februari 2014 dit bijzondere boek uitgegeven en ik ben dankbaar dat zij voor de omslag een foto van mij hebben uitgekozen.

 Het septembernummer van het tijdschrift InZicht in 2013 is geheel gewijd aan Ramana Maharshi. Ik voel me zeer vereerd dat foto's van mij als achtergrond mochten dienen bij artikelen over deze bijzondere leraar uit India, www.inzicht.org

Nieuws

 Sculptuur van Palolo Valdés 

 

Zonsondergang vanaf de Oostvaardersdijk

Enneüs Heermabrug Amsterdam

Het Raadhuis in Hilversum, architect Dudok

Eindhoven 

 

Detail begraafplaats Zuiderhof, Hilversum. Architect Dudok

 Doorgezaagd

Architectuur

Architectuur